Dezumidificator aer profesional 150 l / zi  ht 1580

Dezumidificator aer profesional 150 l / zi ht 1580Dezumidificatoarele profesionale HT 1580 sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapidă a construcțiilor noi, șapelor și tencuielilor, gletului in condiții de șantier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii.


Stoc epuizat
Cod produs: HT 1580Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design plăcut, configuraţie compactă, calitate superioară şi operare uşoară, sunt folosite pe scară largă in industrie,ingrijire medicală, depozite, construcţii subterane, camere IT, arhive, băi, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii etc.

Ele păstrează aparatele, calculatoarele, echipamentele de comunicaţii, medicamentele, cartile ferite de umezeală, eroziune şi mucegai. Dezumidificatoarele HT au posibilitatea utilizarii fara oprire, in cele mai defavorabile conditii.

Dezumidificatoarele profesionale HT 1580 sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapidă a construcțiilor noi, șapelor și tencuielilor, gletului in condiții de șantier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii. Sunt echipate cu higrostat pentru monitorizarea constanta a umiditatii relative a aerului.

Cand valoarea de umiditate setata este depasita, aparatul porneste automat, iar in momentul in care s-a atins nivelul dorit se opreste.

Aceste utilaje sunt construite din materiale rezistente, au carcasă metalică emailata, sunt prevăzute cu roți mari, rezistente si maner robust pentru o manevrare facilă, au cabluri de alimentare profesionale și au o capacitate de dezumidificare și ventilare considerabil ridicată față de dezumidificatoarele casnice.

Caracteristici tehnice:

Marca produs: Humidity Transformer Model HT 1580

Rata de extragere a umiditatii: 158 l/zi

Sursa: 230-50-1 V-Hz-Ph

Dimensiuni: 646X451X1210 mm

Greutate: 70 kg

Putere consumata: 2080 W

Domeniul de utilizare: +5/+32 grd C

Agent frigorific ecologic: R407C

Precizare: Capacitatea maxima de dezumidificare poate varia in functie de temperatura interioara si umiditatea relativa din incapere

Functii si accesorii:

-Panou de control cu afisaj LCD;

-Posibilitatea de a seta umiditatea dorita in marja 30~90%

-Roti mari si maner robust pentru o manevrabilitate usoara;

-Filtru de aer lavabil, pentru retinerea particulelor de praf, parului de animale si a altor impuritati;

-Senzor de umiditate;

-Posibilitate de drenaj continu;

-Memorarea setarilor in cazul intreruperilor de curent; -Functie dezghet;

-Autodiagnoza cu afisare cod eroare.

Dezumidificatorul HT 1580 ideal pentru accelerarea dezumidificarii incaperilor care au fost tencuite, gletuite,vopsite de curand, diminuand astfel timpul de asteptare intre diversele faze ale lucrarii. Domenii de utilizare: constructii, depozite, hale de productie, biblioteci, subsoluri.

Copyright © 2021 Dezumidificatoare Piscine