Dezumidificator aer profesional 150 l / zi  ht 1580 kje7

Dezumidificator aer profesional 150 l / zi ht 1580 kje7Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design placut, configuratie compacta, calitate superioara si operare usoara, sunt folosite pe scara larga în industrie,îngrijire medicala, depozite, constructii subterane, camere IT, arhive, bai, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii.


Pret: 5127.35 RON

Cod produs: HT 1580 KJE7

Cantitate


Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design placut, configuratie compacta, calitate superioara si operare usoara, sunt folosite pe scara larga în industrie,îngrijire medicala, depozite, constructii subterane, camere IT, arhive, bai, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii.

Ele pastreaza aparatele, calculatoarele, echipamentele de comunica?ii, medicamentele, cartile ferite de umezeala, eroziune si mucegai.

Dezumidificatoarele profesionale HT 1580KJE7 sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapida a constructiilor noi, sapelor si tencuielilor, gletului in conditii de santier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii.

Sunt echipate cu higrostat pentru monitorizarea constanta a umiditatii relative a aerului. Cand valoarea de umiditate setata este depasita, aparatul porneste automat, iar in momentul in care s-a atins nivelul dorit se opreste. Aceste utilaje sunt construite din materiale rezistente, au carcasa metalica emailata, sunt prevazute cu roti mari, rezistente si maner robust pentru o manevrare facila, au cabluri de alimentare profesionale si au o capacitate de dezumidificare si ventilare considerabil ridicata fata de dezumidificatoarele casnice.

Dezumidificatorul HT 1580 KJE7  ideal pentru accelerarea dezumidificarii incaperilor care au fost tencuite, gletuite,vopsite de curand, diminuand astfel timpul de asteptare intre diversele faze ale lucrarii.

Domenii de utilizare: constructii, depozite, hale de productie, piscine ,biblioteci, subsoluri.

 

Caracteristici tehnice:

Marca produs: Humidity Transformer Model HT 1580KJE7

Rata de extragere a umiditatii: 158 l/zi

Sursa: 230-50-1 V-Hz-Ph

Domeniul de utilizare: +5/+32 grd C

Dimensiuni: 460X600X910 mm

 

Greutate: 62 kg

 

Putere consumata: 1840 W

Agent frigorific ecologic: R407C

Precizare: Capacitatea maxima de dezumidificare poate varia in functie de temperatura interioara si umiditatea relativa a aerului din incapere.

 

Functii si accesorii:

 -Panou de control cu afisaj LCD;

 -Posibilitatea de a seta umiditatea dorita in marja 30~90%

 -Filtru de aer lavabil, pentru retinerea particulelor de praf, parului de animale si a altor impuritati;

-Senzor de umiditate;

-Posibilitate de drenaj continu;

-Memorarea setarilor in cazul intreruperilor de curent;

-Functie dezghet;

-Autodiagnoza cu afisare cod eroare.

Copyright © 2021 Dezumidificatoare Piscine