Dezumidificator profesional 120 litri / zi  ht 1200

Dezumidificator profesional 120 litri / zi ht 1200Dezumidificatoarele profesionale HT 1200 sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapidă a construcțiilor noi, șapelor și tencuielilor, gletului in condiții de șantier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii.


Stoc epuizat
Cod produs: HT 1200Dezumidificatoarele Humidity Transformer, cu un design placut, configuratie compacta, calitate superioara si operare usoara, sunt folosite pe scara larga in industrie,ingrijire medicala, depozite, constructii subterane, camere IT, arhive, bai, muzee, crame, subsoluri, demisoluri, hale de productie si multe alte aplicatii unde se doreste un nivel controlat al umiditatii etc.

Ele pastreaza aparatele, calculatoarele, echipamentele de comunica?ii, medicamentele, cartile ferite de umezeala, eroziune si mucegai.

Dezumidificatoarele HT au posibilitatea utilizarii fara oprire, in cele mai defavorabile conditii.

Dezumidificatoarele profesionale HT 1200 sunt utilaje special concepute pentru uscarea rapida a constructiilor noi, sapelor si tencuielilor, gletului in conditii de santier, uscarea in urma inundatiilor, uscarea sapelor inaintea montarii parchetului si ofera protectie sigura impotriva umiditatii si coroziunii.

Sunt echipate cu higrostat pentru monitorizarea constanta a umiditatii relative a aerului. Cand valoarea de umiditate setata este depasita, aparatul porneste automat, iar in momentul in care s-a atins nivelul dorit se opreste. Aceste utilaje sunt construite din materiale rezistente, au carcasa metalica emailata, sunt prevazute cu roti mari, rezistente si maner robust pentru o manevrare facila, au cabluri de alimentare profesionale si au o capacitate de dezumidificare si ventilare considerabil ridicata fata de dezumidificatoarele casnice.

Caracteristici tehnice:

Marca produs: Humidity Transformer Model HT 1200

Rata de extragere a umiditatii: 120 l/zi

Sursa: 230-50-1 V-Hz-Ph

Dimensiuni: 586X436X1110 mm

Greutate: 58 kg

Putere consumata: 1570 W

Domeniul de utilizare: +5/+32 grd C

Agent frigorific ecologic: R407C

Precizare: Capacitatea maxima de dezumidificare poate varia in functie de temperatura interioara si umiditatea relativa din incapere .

Functii si accesorii:

-Panou de control cu afisaj LCD;

-Posibilitatea de a seta umiditatea dorita in marja 30~90%

-Roti mari si maner robust pentru o manevrabilitate usoara;

-Filtru de aer lavabil, pentru retinerea particulelor de praf, parului de animale si a altor impuritati;

-Senzor de umiditate;

-Posibilitate de drenaj continu;

-Memorarea setarilor in cazul intreruperilor de curent;

-Functie dezghet;

-Autodiagnoza cu afisare cod eroare.

Dezumidificatorul HT 1200 ideal pentru accelerarea dezumidificarii incaperilor care au fost tencuite, gletuite,vopsite de curand, diminuand astfel timpul de asteptare intre diversele faze ale lucrarii.

Domenii de utilizare: constructii, depozite, hale de productie, biblioteci, subsoluri.

Copyright © 2021 Dezumidificatoare Piscine